Voorzieningen

Receptie

Bij de receptie kunt u terecht voor het antwoord op bijna al uw vragen. In het hoogseizoen staan de medewerkers zeven dagen per week klaar om informatie te verstrekken over camping Hengeland en de vele bezienswaardigheden in de omgeving. Kom eens langs!

receptie
kantine

Kantine

Wij hebben een ruime kantine met gezellige bar met biljart, cafetaria en recreatiezaal voor allerlei activiteiten, plus kinderdisco. De kantine is ook gedurende de wintermaanden in de weekenden geopend. Ook dan zijn er tal van activiteiten. Elke vrijdagavond kienen, het gehele jaar door.

Camping Hengeland heeft ook een eigen carnavalsvereniging.

Sanitair

Ons moderne verwarmd toiletgebouw met kindertoiletten, familiedouche en baby-wasruimte. Voor de minder valide kampeerders is er een speciale aangepaste ruimte. Tevens is er een wasserette aanwezig die van alle gemakken is voorzien.

sanitair
zwembadv2

Zwembad

Het zwembad is voor al onze kampeerders gratis toegankelijk. Wij hebben voor u een overdekt speels subtropisch zwembad met kinderbad en een buitenbad met kinderbad. Gezellig buitenterras met stoelen en ligstoelen om te genieten van zon en water.

Openingstijden zwembad: van  april t/m oktober

Speeltuin

Een speeltuin met een superklimrek en een aparte kleuterspeeltuin voor de kleintjes.

speeltuin


Meer belevenissen

In de vakantieperiode worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd in het zwembad. Speciaal voor de senioren/mindervaliden en de baby”s tot 2 jaar is het bad gereserveerd in de ochtend van 10:00 tot 12:00 u

onderkanktch

Reageren is niet mogelijk